inlägg från igår och idag

hejhej idag blide ett inlägg från igår och idag.
igår blev det Kalmar för lite utvecklingssamtal samtalet gick bra fick MVG på rundvarvet göt resan dit var mindre rolig för alla jävla bilar kör så jävla sakta när det bara är ett körfält sen när det blev två blev det lite svordomar och så körde jag om men köra om är ju ganska roligt faktiskt. efter samtalet var mor min glad iaf så då blev det direkt till Inter sport och köpte ett par fotbolls skor (Nike tempo) goaaaaa som bara den. när man kom hem vid 20:58 så blev det till att rusa upp och slänga sig framför tvn house var ju går inte att missa. somnade efter därför blev det inget inlägg.

idag startade dagen tidigt som vanligt men man börjar bli varan nu!. det känns som om vintern har kommit igen svin kallt när man väntade på tåget typ 7 minus. när vi kom till tåget blev det sol iaf götttt  för då kunde man ju sola. vi fortsatte med väggformen hela dagen fick till och med sluta lite tidigare för virket tog slut. på tåget blev man disssad av Emmaboda borna men då kom Philip älsklingen (jag är inte bög) och nisse från nybro. efter vi passerat nybro så blev det sova för mej skönt för ikväll blir det plugg, tv och dator. just det det var ju voffeldagen i dag men ganska gutt för man fick vofflor i matsalen men annars en jävligt jävligt överskattad dag lika överskattad som kanelbullens dag menmen.


NYHETER:
om du har köpt kycklinfile från guldfågeln så ska du lämna tillbaka kycklingen för det kan finas glas i den.

Fängelse för baconterror det var en granne som har under längre tid akt bacon i grannens brevinkast och även hotat grannen med rasistiska ord nu har baconterroristen fått fängelse iaf.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0